Privatumo politika

  1. Bendra informacija

UAB "Sport wave" gerbia savo Lankytojų ir Pirkėjų privatumą, todėl garantuojame, kad šioje svetainėje Jūsų pateikta informacija naudojama ir laikoma saugiai. Tačiau prieš darydami užsakymą perskaitykite šias taisykles, kad vėliau nekiltų nesusipratimų.

  1. Kokią informaciją mes renkame?
    Mes galime rinkti, saugoti ir naudoti žemiau nurodytų rūšių informaciją:
    • informaciją, kurią Jūs suteikiate mums tikslu pateikti užklausą

• bet kokią kitą informaciją, kurią Jūs savo pasirinkimu siunčiate mums.

  1. Slapukai

Slapuką sudaro informacija, tinklo tarnybinės stoties siunčiama interneto naršyklei ir laikoma naršyklės. Ši informacija vėliau siunčiama atgal tarnybinei stočiai kaskart kai naršyklė paprašo puslapio iš tos tarnybinės stoties. Tai leidžia tai tinklo tarnybinei stočiai identifikuoti ir sekti interneto naršyklę. Dauguma naršyklių leidžia Jums nepriimti jokių slapukų, nors tam tikros naršyklės leidžia Jums nepriimti tik trečiųjų šalių slapukų. Pavyzdžiui, Internet Explorer naršyklėje galite atsisakyti visų slapukų spausdami „Tools“ > „Internet Options“ > „Privacy“ ir pasirinkdami „Block all cookies“ (tai daroma paslenkant perjungiklį). Tačiau visų slapukų blokavimas turės neigiamą įtaką galimybei naudotis daugeliu interneto svetainių, įskaitant šią.

Svetaineje naudojami tokie slapukai:

Pavadinimas
 Slapuko tiekėjas
 Galiojimo
 pabaiga
 Slapuko aprašymas
 Slapuko rūšis
 PHPSESSID
 Chronos.lt
 sesijos
 pabaiga
 Bendrosios paskirties identifikatorius PHP kalba grindžiamoms taikomosioms programoms, naudojamas palaikyti lankytojo  prisijungimo statusą tarp puslapių.
  itin
 reikalingas

 

  1. Jūsų asmeninių duomenų naudojimas

Visi mūsų Pirkėjai yra vienodai svarbūs! Tačiau tokia informacija kaip Jūsų vardas, elektroninis pašto adresas, reikalinga tam, kad galėtume patvirtinti Jūsų užsakymą ir laiku jį pagaminti bei pristatyti tinkamu adresu.

Mes nesudarinėjame jokių klientų sąrašų ir neperduodame jų tretiesiems asmenims, kurie nesusiję su Jūsų užsakymu. Surinkta Jūsų asmeninė informacija lieka pas mus. Šią informaciją naudojame siekdami teikti paslaugas, jas palaikyti – pristatyti Jums prekes, susisiekti su Jumis dėl užsakymų ar kitų iškilusių klausimų, pristatant naujienas ar išrašant PVM sąskaitą-faktūrą ir pan.

Be aiškaus jūsų sutikimo mes neteiksime jūsų asmeninių duomenų jokioms trečiosioms šalims tiesioginės rinkodaros tikslais.

  1. Politikos pakeitimai
    Mes galime retkarčiais atnaujinti šią privatumo politiką paskelbdami naują versiją savo interneto svetainėje. Kartkartėmis Jūs turėtumėte peržiūrėti šį puslapį, kad įsitikintumėte, jog esate patenkintas bet kokiais pasikeitimais.
  2.  Trečiųjų šalių interneto svetainės
    Šioje interneto svetainėje yra nuorodų į kitas interneto svetaines. Mes nesame atsakingi už trečiųjų šalių interneto svetainių privatumo politikas ar praktikas.
  3. Duomenų apsauga

UAB "Sport wave“ stengiasi, kad Jūsų pateikti asmeniniai duomenys būtų saugūs. UAB "Sport wave" visada stengiasi apsaugoti informaciją nuo neteisėtos prieigos, neteisėto jos pakeitimo, atskleidimo ar sunaikinimo.